Kliniken

Evelyn Ekerot
Kliniken startades 1992 efter att jag deltagit i den första hårtransplantationen i Sverige med enbart mini- och mikrografer. Metoden presenterades i en medicinsk tidsskrift i november 1991, och vi var således tidiga med denna metod. I USA var fortfarande punchgraft-metoden (utstansade rondeller med 25-30 hårsäckar) den förhärskande. Under åren som gått har jag med hjälp av min man Med. dr. docent Carl-Fredrik Ekerot förfinat metoden och då vi 1997 lyckades transplantera 14 000 hårsäckar under en och samma behandling överträffades vi inte av någon annan klinik. Sedan dess har vi utfört åtskilliga av dessa stora operationer, s.k. megasessions, med mycket goda resultat. De största transplantationerna vi utfört är på ca. 17 000 hår.

Vi har behandlat patienter från hela Europa och USA. Vårt goda rykte har bestått genom åren, och vi har uppmärksammats i press, radio och TV. Vårt motto är ”patienten i centrum”. Därför behandlar jag endast en patient per dag. Behandlingen är kostsam och då anser jag att patienten har rätt till optimalt omhändertagande.

Jag hoppas att du på vår hemsida ska få en god uppfattning om oss, och om vår metod. Om du har några frågor, kontakta oss på telefon: 046-13 83 60.

Sign
Leg. Läkare Evelyn Ekerot